Tot fa pensar que les previsions meteorològiques dels darrers dies es compliran. Aquest dimarts arribarà un episodi de pluja a Barcelona que podria ser intensa i amb tempesta. De fet, Protecció Civil ja ha activat l’alerta del pla Inuncat tant a la ciutat com a la major part de Catalunya davant la possibilitat que les precipitacions descarreguin amb força, deixant registres que poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts.

A través de la nostra càmera situada a la muntanya de Montjuïc, podràs seguir en directe l’arribada de la pluja a Barcelona. Emetem contínuament el senyal durant aquest dimarts a la tarda i actualitzarem la informació d’aquesta pàgina tan bon punt plogui a Barcelona.

Una pluja per posar punt final a la calor

La pluja que caurà aquest dimarts a Barcelona posarà punt final a uns dies de calor històrica registrada aquest cap de setmana, tot deixant rècord de temperatura màxima tant a la ciutat com a Catalunya. A Castellbisbal es va arribar als 38,5 ºC, un registre mai vist en un mes de maig a tot Catalunya. A Barcelona, la temperatura va superar els 34 ºC a l’Observatori Fabra i, també, en aquest cas, va ser una dada insòlita en aquest punt de la ciutat.

Està previst que la pluja a Barcelona sigui abundant i intensa a partir de mitja tarda i que s’allargui durant bona part de la nit i matinada de dimecres.