Dos arbres de dimensions considerables creuen el parc infantil situat a la confluència entre els carrers del Pont del Treball i Cantàbria. Van caure dilluns passat a causa de la borrasca Glòria, que va tombar molta vegetació i també altres elements. Els veïns reclamen que es retirin els arbres, que han inutilitzat el parc totalment.

Al principi, els veïns van entendre que no es recollissin els arbres caiguts de forma immediata tenint en compte les moltes destrosses que el temporal va ocasionar. Una setmana després, però, creuen que ja és hora que es netegi l’espai. “Això és un perill perquè els nens es pugen a sobre, és poden fer mal”, alerta Rosa Arnau, veïna del barri, “sembla que tot això està una mica abandonat”. Ho corrobora un altre veí, Víctor Peral, que assegura que, més enllà del temporal, tots els arbres de la zona estan en mal estat: “l’arbrat està molt malament. I els arbres estan tots cremats completament” diu.

Els veïns demanen una renovació de l’arbrat

De fet, no són els primers arbres que cauen. Al desembre ja se’n va tombar un al mateix espai infantil. Els veïns consideren que tot l’arbrat d’aquest sector de la Verneda i la Pau és vell i necessita una renovació. Més enllà de la substitució de la vegetació, també reclamen un projecte per reurbanitzar diversos espais públics de la zona. Expliquen que s’inunden quan plou i presenten moltes barreres arquitectòniques.