Sergiño Dest podria ser el pròxim fitxatge del Barça. Segons ha pogut saber ‘La porteria’, de betevé, els representants del jugador ja han tingut contactes amb el conjunt blaugrana i les opcions són creixents.

De fet, Koeman tenia una bona relació amb ell quan va ser seleccionador holandès, i el va intentar convèncer per jugar amb Holanda. El jugador és nascut a Almere, Holanda, però els seus pares són originaris dels Estats Units. Això va fer que el jugador s’acabés decantant per la selecció americana, en detriment de l’holandesa, que entrenava l’entrenador actual del Barça. És un jugador que agrada i, molt, a Ronald Koeman, que l’espera amb els braços oberts.

Sergiño Dest juga com a lateral dret a l’Ajax, tot i que la seva capacitat per ser ambidextre també el permet jugar en el perfil esquerra. Té només 19 anys, i tot i això, la temporada passada va ser protagonista sota les ordres de Ten Hag. Un jugador traçut, ràpid i amb capacitat d’associació. De la mateixa manera, també té criteri a l’hora d’arribar a la línia de fons. Així ho acrediten les seves sis assistències la temporada passada.

La seva arribada va produir un “overbooking” en els laterals, que ocupen Sergi Roberto, Semedo, Jordi Alba i Junior. Un fet, que faltarà per veure si acaba venint abans o després que es produeixi alguna sortida.