L’embolic de la finalització de la lliga està servit i això té unes greus conseqüències, sobretot en l’àmbit contractual. A primera i segona divisió estem parlant de més de 130 jugadors que finalitzen contracte el 30 de juny i que per tant, tot estaria enlaire. Al Barça, per exemple, recordem que Leo Messi té aquell contracte que pot decidir marxar a final de temporada. Altres jugadors com Coutinho, i el seu retorn de la cessió o el de Carles Aleña al Betis segueixen sense tenir solució ara com ara.

Ara bé, si ens fixem en el futbol català, el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, acceptava en una entrevista a L’Esportiu “Tenim un problema de salut i això és el primer”. De fet, Soteras explica que el calendari de la temporada que ve s’adaptaria, en cas que aquesta temporada s’acabés allargant fins al mes de setembre. Parlem de futbol base i de futbol amateur.

Un exemple és el capità de l’Europa, Alex Cano, que juga actualment a 3a divisió

Les lligues podrien acabar més enllà del 30 de juny, i això afectaria també els contractes de tots aquests jugadors de 3a divisió. N’estan al corrent? Ens ho explica el capità de l’Europa

Doncs veurem com s’acaba resolent. Des de dalt de tot, amb els casos del Barça i tots els equips de primera divisió, fins a les divisions amateurs, així com el futbol base. Les competicions més enllà del 30 de juny, podrien ser un problema.