Neto ha completat 3 partits com a titular aquesta temporada, ha encaixat només 1 gol, contra el Sevilla, i ha fet exactament el que se li demanava: ser el suplent de Ter Stegen i fer oblidar l’alemany quan estigui absent. Solvència sota pals i un joc de peus notable han fet que el porter brasiler rendís amb nota sota els tres pals del Camp Nou.

Neto va arribar a Barcelona ara fa una temporada, en un intercanvi de cromos i també per quadrar la caixa amb Cilessen i el València. La temporada passada va tenir una presència testimonial, quan només va jugar 5 partits i 450 minuts en total. Tot i això, 90 minuts van ser en el partit de Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid, l’eliminació i posterior destitució de Valverde.

Neto havia sigut el titular de la porteria del València, amb grans actuacions i molta regularitat. És clar que el canvi de rol al Barça ha sigut notable, ja que ha passat de ser titular indiscutible a suplent indiscutible. Tot i això, les bones actuacions amb Koeman el potencien i en realcen la figura. Què farà ara Ronald Koeman? Tindrà Ter Stegen prou rodatge com per ser titular? Després de les bones actuacions que ha tingut, ara Koeman tindrà un beneït problema. Neto ha complert amb les seves obligacions tal com se li demanava, i Ter Stegen és l’amo i senyor de la porteria blaugrana.