El 10 de maig del 1995 és una data inesborrable per als aficionats del Saragossa. També ho és per a Mohammed Alí Amar, conegut com a Nayim. Considerat per a molts el millor gol en una final europea, aquella nit del 95, el Saragossa va guanyar la Recopa contra l’Arsenal. Quan només faltaven 10 segons perquè s’acabés el temps reglamentari de la segona part de la pròrroga…

Nayim va néixer a Ceuta l’any 1966. És un jugador que va ser format a les categories inferiors del Barça, on fins i tot va arribar a debutar l’any 1986 amb el primer equip del Barça amb Terry Venables a la banqueta. Va ser en un partit de Copa de la Lliga al Santiago Bernabéu. Després del Barça va emigrar a Anglaterra l’any 1988. Va marxar al Tottenham a buscar fortuna a la Premier, un autèntic pioner de l’època, en què va ser-hi cinc temporades.

Va tornar a Espanya fitxant per al Saragossa l’any 1993. Sempre obert en banda dreta, Nayim va formar part d’aquell Saragossa que va acabar guanyant la Copa contra el Celta el 1994 a la tanda de penals i la gran Supercopa l’any 1995.

El ceutí va penjar les botes mentre jugava amb el Logronyès però, tot i això, el gol de Nayim ha quedat batejat ja per la història.