Començarem aquest viatge amb la Bundesliga, que, atenció, comença aquest divendres! Mesures excepcionals per a un moment excepcional. Els partits de futbol no tindran sortida conjunta dels jugadors i els futbolistes no es donaran les mans. I, de fet, tots els membres del cos tècnic estan obligats a portar mascareta. Es podran fer fins a cinc canvis, això sí, en tres aturades. També els demanen vigilar amb les celebracions, en les quals no es permeten les abraçades ni donar-se la mà. Ens ho explica en Florian Haupt, especialista de la Bundesliga.

I d’Alemanya viatgem a Itàlia. El Francesco Canale ens porta l’última hora d’una Lliga que ara mateix té dubtes de si es podrà reprendre.

Doncs atenció, perquè si a Itàlia acaba donant-se la Lliga per acabada, podria seguir el fil de França. Viatgem fins a París, la ciutat del ja guanyador de la Ligue 1. Amb una última hora que ens l’explica en François David.

I, després de França, seguim el nostre viatge, ara cap al Regne Unit. L’Enric Gil ens explica l’última hora de la Premier, que no té data de tornada ni encara protocol.

Hipotètica cancel·lació a Anglaterra, Lliga acabada a França, dubtes a Itàlia i a Alemanya tornen aquest divendres. Moltes diferències entre les grans lligues, que encara es faran més latents amb una possible tornada de la Champions.