Amics i amigues, amants del futbol. Romàntics de l’esport. La Pilota d’Or ja no és el que era. I aquí venim a explicar el perquè. Us donarem motius. La Pilota d’Or ja no és només un premi futbolístic. Això és un xou, és un espectacle, una nit d’estrelles a la Ciutat de la Llum. El Teatre del Châtelet i la torre Eiffel van ser els convidats de pedra d’una nit de luxe.
I és que en el moment que la Pilota d’Or arriba en un espectacular cotxe esportiu al teatre, en el moment que dos pilots de fórmula 1 apareixen amb casc en el teatre i, de cop! Oh, sorpresa, són Sebastián Ocon i Fernando Alonso. En aquell moment, la Pilota d’Or ja no és el que era.
En el moment que Messi apareix amb un vestit de brillantines a conjunt amb els seus tres fills, la Pilota d’Or ja no és el que era. O en el moment en què Pedri, a la catifa vermella, sembla que tingui dos homes de seguretat, que si ens fixem bé, són Joan Laporta i Rafa Yuste.
La Pilota d’Or ja no és el que era amics. Ja ho havia dit, oi? Quan apareixen sobre la catifa vermella actors de Hollywood com Zendaya i Tom Holland, sortits de la pel·lícula de ‘Spiderman’… És en aquell moment que sospitem, que la Pilota d’Or ja no és el que era.
Però ara fixem-nos amb detalls. Com el moment que Lewandowski rep el premi de millor davanter. I messi li diu a Suarez: “No te’l donen a tu?” Qui li va donar a Messi la Pilota d’Or va ser, precisament, Luis Suárez. En canvi, qui li va donar a Pedri va ser Fabio Cannavaro. No serien, precisament, dos fins estilistes. I no ho diem per Pedri.
Les coses que ens agraden de la Pilota d’Or són aquestes. La família d’Alexia celebrant el premi, tots a casa, com si fos la final de la Champions.
I el que també ens agrada és veure els fills de Messi ballar i celebrar la Pilota d’Or com si estiguessin a casa seva. El seu pare en té 7 a casa. Una més, deuen pensar
I així, a la ciutat de París, es va celebrar la Pilota d’Or del 2021. Una Pilota d’Or que, com em sembla que ja hem dit… ja no és el que era.