El José Raúl Rodríguez ha fet un passet més en la seva lluita. Amb 17 anys va rebre ahir dijous el trasplantament de medul·la i, de moment, tot segueix pel bon camí. De fet, ens va enviar aquesta fotografia mentre es duia a terme el trasplantament i, fins i tot, va penjar un missatge a les xarxes: “En aquest moment estava passant la medul·la del donant al meu cos. Però ara ja està. S’ha acabat, ara espero que tot continuï anant bé. Gràcies a tots els que m’heu donat força i els que heu estat amb mi cada dia”. L’equip de ‘La porteria’ som al seu costat, i així d’optimista se sentia ara fa una setmana.

És jugador del juvenil del Júpiter i un seguidor fidel de l’Espanyol. De fet, no només és seguidor de l’Espanyol, sinó que els pericos Puadro, Pedrosa i Diego López li han enviat un missatge d’ànims.

Ara toca esperar i confiar que la nova medul·la òssia accepti el cos del José Raúl. El seu optimisme desbordant i la seva força són un exemple i ens transmeten confiança. La seva lluita dia a dia és un model per a tothom.