Encara no havia arribat al Barça i el francès ja generava controvèrsia. Han passat dos anys del famós documental i, des d’aleshores fins avui, Griezmann ha viscut sempre en el focus. I ara encara més.

Els dos minuts jugats contra el seu exequip, sumat a les declaracions de Setién, van fer reaccionar el germà i pare del jugador, que va deixar aquest missatge a les xarxes per l’entrenador càntabre: “Per tenir aquest tipus de conversa necessita tenir les claus del camió, i aquest no és el cas, només és un passatger”.

A tot l’enrenou, Simeone hi posava benzina al foc.

I és que sorprenentment Griezmann ha encadenat tres partits a la banqueta dels últims quatre, un fet inèdit tenint en compte que és el jugador de la plantilla que ha jugat més partits, fins i tot més que Ter Stegen. El francès ha disputat 43 partits aquesta temporada, en què ha estat titular en 38 ocasions i suplent només cinc vegades. Els seus registres són 14 gols i quatre assistències. De tots aquests, el gol contra el Nàpols és el més decisiu i permet al Barça seguir viu a la Champions.

Desmentits els comentaris de Messi i Griezmann sobre la seva relació. Sense cap mena de dubte ha estat un altre capítol habitual del serial. Encaixa en el joc? Té bona relació amb Messi? Precisament ara fa dos anys del documental de la decisió del francès, i sembla que només hagi canviat una cosa: Griezmann vesteix de blaugrana, però el soroll al seu voltant mai no s’ha aturat.