Setmana inquietant a can Barça. L’equip s’enfronta amb un dels rivals més perillosos dels últims anys, l’Atlètic de Madrid, i ho fa envoltat d’un soroll impropi d’un equip que es juga una Lliga. Un exemple, la roda de premsa prèvia que va viure Quique Setién, on va parlar poc de futbol.

La continuïtat del tècnic en dubte, si més no així ho explicava ahir el portal ‘Gol Espanya’, que titulava que el FC Barcelona no compta amb la continuïtat de Quique Setién. El tècnic acceptava en roda de premsa que totes les parts han de cedir pel bé del grup.

En mig de la tempesta arriba l’Atlètic de Madrid de Cholo Simeone, qui ha estat un dels equips que més problemes ha posat al Barça les últimes temporades. Un estil de joc travat que dificulta les millors armes culers.

Podria ser un ultimàtum per a Quique Setién? TV3 explica que en el cas que el Barça perdi les opcions per la Lliga aquesta setmana, contra Atlètic de Madrid o Villareal, Setién seria destituït.

Una final al Camp Nou sense public. La Lliga està en joc, el Barça espera l’ensopegada del Madrid, però sobretot espera recuperar la victòria, la confiança i l’estabilitat.