Joan Laporta arriba al capdavant del FC Barcelona després de la seva incontestable victòria a les eleccions. El que ja va ser president del Barça assumeix el repte per segona vegada en un moment complicat de la història blaugrana i amb una carpeta plena de reptes pendents.

És Laporta a ‘La porteria’, de betevé. La situació econòmica és el gran repte del president blaugrana, amb un deute de més de 1000 milions. En aquest sentit, dependrà molt la continuïtat de Leo Messi

Un altra continuïtat que s’haurà de valorar és la de Ronald Koeman. L’holandès té un any més de contracte i la trajectòria fins avui l’avala. Seguirà l’heroi de Wembley una temporada més?

Impecable ha estat Laporta no donant noms de fitxatges durant la campanya. Tot i això, avui Mundo Deportivo destaca: “Tres cracks a tiro” i assenyala David Álaba, Kun Agüero i Èric Garcia. Arribaran cracs a can Barça aquest estiu. Nou repte del nou president.

I si parlem de Nou, el nou camp nou serà la gran obra arquitectònica que li tocarà assumir a Laporta. Decidir si els socis segueixen a l’estadi mentre es facin les obres i materialitzar, finalment, uns treballs faraònics.

Aquests són només alguns dels reptes de Joan Laporta. 6 anys al davant i una llista inacabable