Pare fill i esperit sant. La nissaga Maldini segueix a Milan. Cesare Maldini va triomfar com a “rossonero”, després ho va fer el seu fill Paolo, i ara arriba el net, Daniel. Aquest cap de setmana contra l’Hellas Verona va debutar la tercera generació dels Maldini. Un cognom lligat a un escut.

Va debutar amb el número 98 a l’esquena, que fa referència a l’any del seu naixement. Daniel Maldini és un migcampista amb arribada, diferent del seu pare i del seu avi, qui van ser defenses històrics de l’equip italià. El primer de tots, Cesare Maldini, va disputar 412 partits amb la samarreta milanista, va guanyar quatre “scudettos”, una copa italiana, la Copa d’Europa del 63 i una Recopa.

Després de Cesare, Paolo Maldini va fer encara més gran la figura de la família. Amb 902 partits com a milanista, va guanyar 25 títols. Ni més ni menys que cinc Copes d’Europa, que van convertir el fill de Cesare en una de les grans llegendes del futbol italià.

11 anys després que Paolo Maldini es retirés, ha arribat el dia del debut del seu fill Daniel. Ho fa en un moment històric i difícil de l’entitat. Actualment són vuitens a la Serie A, lluny de les posicions victorioses que sempre havia conviscut el seu pare, Paolo. Veurem si la nova generació Maldini farà renéixer l’històric Milan i veurem, també, si el fill de Paolo Maldini podrà aguantar la pressió de ser el tercer.

No digui Milan, digui Maldini. La història de la família i del club de la capital de la Llombardia continua. Veurem què li depara el futur a Daniel Maldini. Una nissaga futbolística eterna.