La pandèmia ha deixat en espera la renovació de jugadors importants. Sense anar més lluny, la situació de Leo Messi és el reflex del que està passant amb jugadors de referència en els seus clubs respectius.

Viatgem 600 quilòmetres fins a Madrid, on no només en tenen un, sinó dos problemes. Sergio Ramos i Luca Modric, cap dels dos ha renovat i tots dos acaben contracte a final de temporada. I això es repeteix a tot Europa. Noms com el de David Álaba amb el Bayern, o el d’Eric Garcia amb el City, també són en aquesta llista.

Atenció al possible 11 que podríem configurar. El porter del Sevilla Vaclik sota pals, una defensa imponent amb Jesús Navas, Eric Garcia, Sergio Ramos i Álaba. Un migcamp amb Wijnaldum, Modric i Di Maria. I compta amb el trident atacant: Messi, Agüero i Depay. Li interessa algun al senyor Koeman?

En la situació actual, els jugadors que acaben contracte ja poden negociar amb els seus clubs nous, però tot i això, de moment, no hi ha cap novetat ni renovació. Veurem qui segueix vestint la mateixa samarreta i qui acaba canviant d’aires a final de temporada.