EL PSG, pendent de Messi. Sembla fet expressament, quan el dia després de l’expulsió de l’argentí a la Supercopa d’Espanya apareix el director esportiu del París Saint-Germain, Leonardo, i es decanta per fitxar el crac del Barça.
En portada de la revista ‘France Football’, Leonardo ha deixat clares les intencions dels parisencs.

“Els grans jugadors com Messi sempre seran a la llista del PSG. Però per ara no és el moment de parlar-ne o somiar-hi. Estem asseguts a la taula de tots els que segueixen aquest assumpte de prop. Bé, en realitat no estem asseguts, però la nostra cadira està reservada en cas que… “

I així, deixant la porta oberta del futur, Leonardo posa en escac el futur de Messi, qui ja va avançar que no decidiria res fins a final de temporada.

En aquesta entrevista, Leonardo també parla de Neymar i Mbappe i de les especulacions de les sortides dels futbolistes. “Espero que estiguin convençuts que són en el bon lloc. Només cal trobar un acord entre les seves ganes, les seves exigències i els nostres mitjans i expectatives. No estem per suplicar. Si t’agrada, et quedes. Es quedaran els que de veritat vulguin”.

Així es mostra Leonardo, i així es mostrava Neymar sobre l’arribada de Messi.

El futur de Messi és a l’aire i Leonardo li obra la porta per arribar a París a final de temporada. On jugarà la temporada que ve l’astre argentí després de més de 700 partits vestint de blaugrana?