Budapest, 18 de maig del 2019. El Barça va fer història arribant a la final de la Champions femenina. L’equip de Lluís Cortés va tocar l’olimp aconseguint la final de la màxima competició europea. Allà, però, es van trobar un totpoderós Olympique de Lió, que va passar per sobre les blaugrana per 4 a 1.

I ara, dos anys més tard, el Barça es retroba de nou amb la història. Si l’any 2019 el títol va ser arribar a la final, aquesta vegada el títol és aixecar l’orelluda

La trajectòria del Barça a la Champions ha estat impecable. Dues victòries per 4 a 1 contra el PSV Eindhoven ja van deixar mostra que l’equip blaugrana havia seguit creixent. Podria ser aquest el seu any? 

Eliminat el PSV, el Barça es va creuar a vuitens de final amb l’equip danès del Fortuna Hjorring, qui no va ser rival. 4 a 0 al Johan Cruyff i maneta a camp rival, va fer que les jugadores seguissin comptant els partits amb victòries.

Alexia Putelles aconsegueix la seva segona final de Champions després de nou temporades al club. La capitana del Barça formava part de l’11 com que es va desfer del Manchester City als quarts de final. Un contundent 3 a 0 al partit d’anada, tot i que es va patir a la tornada perdent 2 a 1.

La noruega vesteix per primera vegada aquesta temporada la samarreta del Barça i pot coronar-ho amb la Champions. De fet, dels seus peus va sortir l’assistència del segon gol a les semifinals de Champions contra el PSG, que va col·locar el Barça a la final de Goteborg. 

I ara espera el Chelsea, l’últim escull per aixecar l’orelluda. El Barça somia a poder posar la rúbrica a una temporada que ja és història.