El Tourmalet és un pas muntanyós als Pirineus francesos situat a una altitud de 2.115 metres. Un coll emblemàtic en el famós Tour de França amb un ascens duríssim fins al cim.

En clau blaugrana, als de Ronald Koeman els arriba un Tourmalet especial aquest mes d’octubre. Després de l’aturada de seleccions, el Barça viatja a Getafe per jugar contra l’equip de Bordalàs, un os dur de rosegar. Serà el tret de sortida al tourmalet particular del mes d’octubre.

L’inici d’etapa començarà a Getafe, seguirà amb l’estrena de la Champions, tindrà l’ascens més complicat amb el Madrid i es coronarà el Tourmalet amb la Juventus de Cristiano Ronaldo.

Després de l’inici de Getafe, el Barça s’estrenarà a la Champions. Moment de l’etapa complicat, no pel rival, el Ferencváros, sinó pels records. El Barça tornarà a la competició del 2 a 8 i tornarà a sentir la música de la champions després de Lisboa. L’objectiu: girar full mentalment i demostrar que Lisboa és història

Atenció, però, a l’ascens final del port. Les rampes per arribar al cim poden marcar aquells que seran capaços de seguir el ritme o els que es quedaran a mig camí. De fet, la llegenda dels últims 1000 metres del Tourmalet amb una rampa d’un 13% de desnivell és a l’abast de pocs. Així serà també el Tourmalet del Barça, que per coronar l’ascens l’espera Madrid i Juventus de colofó en només 4 dies.

El clàssic al Camp Nou, el dissabte 24 a les quatre de la tarda, dia especial per confirmar el projecte de Koeman. De la mateixa manera, a Europa l’espera la Juventus, que servirà per dibuixar el possible primer de grup a la Champions.

Getafe, Ferencvaros, Madrid i Juve. Arriba el primer Tourmalet blaugrana de l’era Ronald Koeman. Veurem si les cames dels futbolistes hi estan preparades.