La lesió d’Ansu ha trencat la carrera d’un jugador que evolucionava de manera meteòrica. Després de passar pel quiròfan, ‘La porteria’, de betevé, es posa en contacte amb Pablo Gelber, referent internacional en cirurgia complexa del genoll.

El doctor ens explica que fa uns anys els trencaments de menisc se solucionaven fàcilment, ja que es decidia extreure tot el menisc. Ara, però, han vist que és millor suturar, ja que extreure el menisc pot afectar a mitjà termini el jugador.

Ansu ha estat operat i el temps de baixa s’estima entre quatre i cinc mesos. Tot i això, el doctor Gelber assegura que un cop recuperat mèdicament, trigarem uns mesos a veure el millor Ansu, també per un factor d’edat.

De fet, així també ho accepta Wilfrid Kaptoum, qui va ser jugador del Barça i va tenir una lesió de menisc ara fa tres anys amb el Barça B.

Quins problemes podria tenir Ansu en el futur? El problema més greu seria que la sutura del menisc s’obris de nou i, per tant, l’haguessin de tornar a intervenir.

Amb 18 anys recent celebrats, li arriba la lesió a Ansu. Un cop ja passat pel quiròfan, s’estima que no el veurem entrenant fins al mes de març o abril. Ara bé, quan podrem tornar a veure la seva millor versió? Esperem que més aviat que tard.