El Barça, amb president nou, ja pensa en l’estiu i els possibles fitxatges. Amb els problemes econòmics que ha de suportar, els jugadors que acaben contracte poden ser grans oportunitats per reforçar la plantilla i fer un salt de qualitat

Declaracions de Koeman al desembre. L’opció del nou segueix present i dos dels jugadors que queden lliures són Memphis Depay i Kun Aguero.

Depay és un conegut de Koeman, amb qui ja han coincidit a la selecció holandesa, i la temporada passada va estar a punt d’arribar a Barcelona. El Kun Aguero, ha sigut un crac mundial, acaba contracte al Manchester City i no passa per alt a ningú  la  bona relació que té amb Leo Messi. 

Una altra posició a reforçar és la del central.

A l’eix de la defensa el reforç d’Eric Garcia sembla que podria ser el primer a arribar. Ja va estar a punt en el mercat d’hivern, però finalment no va fitxar pel Barça, i ara a l’estiu podria venir de manera gratuïta i reforçar la posició de central.

I per tancar aquest pòquer de jugadors que poden arribar lliures, l’últim és en una posició del migcamp: Wijnaldum. L’holandès va tenir opcions de jugar a Barcelona en el mercat d’estiu passat, tot i que els problemes econòmics blaugrana no ho van permetre. Podria venir aquest estiu i arribar amb la carta de llibertat?

Depay, Agüero, Eric Garcia i Wijnaldum són alguns dels jugadors que poden arribar al Barça lliures. Quines necessitats té l’equip de Koeman? Quin jugador pot enriquir millor la plantilla?