Acord entre Ferran Torres i el Barça

El Barça i Ferran Torres han arribat a un acord, tal com ha pogut saber el programa ‘La porteria’ de betevé. Tant jugador com club volen que el fitxatge, que ja té el beneplàcit de Guardiola, es dugui a terme aquest mateix mercat d’hivern.

Ferran Torres, boig per venir al Barça

El futbolista del Manchester City té unes ganes boges de venir a Barcelona i, en aquest sentit, el Barça i Ferran Torres ja han arribat a un acord. El Barça i el jugador ja tenen tancades les condicions econòmiques gràcies també a la predisposició del jugador.

Les negociacions van començar el mes de setembre, quan Ferran Torres es trobava amb una comitiva blaugrana i es va desplaçar a la Ciutat Comtal. És en aquell moment que el jugador expressa el seu desig de venir a Barcelona, alhora que el Barça té entre Mateu Alemany i el representant del jugador, Héctor Peris, una bona relació pel seu passat al València. A partir d’aquí, comença una història de negociacions que arriba fins avui, on l’acord entre el club blaugrana i el jugador és total.

Guardiola dona l’autorització per fer el traspàs

La porteria‘ de betevé ha pogut confirmar que l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola ha donat l’OK a la venda del jugador, després d’una conversa personal, en què Ferran Torres li va expressar el seu desig per venir a Barcelona.

Fitxatge d’hivern o d’estiu?

La incògnita ara, és saber si Barça i Manchester City podran arribar a un acord, i en aquest sentit, si es podrà fer aquest mes de gener o s’haurà d’esperar el pròxim mes de juny. Els condicionants econòmics seran definitius, ja que la voluntat de jugador i del Barça seria incorporar-se ja en aquest mercat d’hivern.