L’any 2005 el Liverpool es va convertir en campió de la Champions després d’una final històrica. A la mitja part, el Milan de Shecvchenko, Kaká o Seedorf ja guanyava 3 a 0. El miracle d’Istanbul, així l’anomenen a Liverpool

La història explica que, a la mitja part, els jugadors anglesos van sentir la seva afició a la grada, allò va ser el bri d’esperança per a la proesa. Tres gols en sis minuts, això va aconseguir el Liverpool, que va acabar forçant la pròrroga.En els minuts següents va ser Dudek qui va acabar donant la Champions als Reds.

En aquella Champions, el Barça va tenir un botxí: José Mourinho. L’entrenador del Chelsea va eliminar els blaugrana a vuitens de final, tot i que encara es recorda el gol de Ronaldinho en aquella eliminatòria.

El Barça d’Etoo, Deco i Ronaldinho va guanyar la Lliga sis anys després. L’empat a Llevant amb el gol d’Etoo va fercampió els de Rijkaard.

Aquella temporada també va ser la del debut de Leo Messi i el seu primer gol amb el Barça, l’1 de maig del 2005. El Barça va fixar les bases de la Champions de la temporada següent i fer un doblet històric l’any 2006 a París