El seu geni, els seus consells i la seva vida quotidiana han fet de Mari Carmen Valencia Gómez un fenomen a la xarxa social TikTok, en la qual se la coneix com La Yaya Mari Carmen i té més de 163.000 seguidors, amb els quals va compartir moments d’aquesta entrevista al seu compte.

Net i àvia compartint moments a les xarxes

La Yaya Mari Carmen sap que molta gent l’estima a les xarxes i que d’altra creu que per ser gran no sap què fa. Ella els contesta: “Tinc un missatge per a les persones que critiquen, que diuen que s’aprofiten de nosaltres: això és mentida, no saben la vida que m’ha donat el meu net, i encara menys per la mala llet que tinc!”.

La Mari Carmesn i la Brigitta durant el que van batejar com a ‘meneo’

El seu net Héctor Prieto és qui la grava i li gestiona el compte. Graduat a l’ESCAC com a director i guionista, va veure el potencial de la seva àvia quan va començar a penjar històries a Instagram i molta gent li deia que reia molt amb les seves ocurrències. Quan va sortir TikTok va decidir fer-li un compte personal a fi que “tothom pugui gaudir-la perquè és meravellosa”, opina Prieto.


El net tanca el tema dient: “No perquè sigui una senyora gran no pot fer el pallasso a TikTok, o fins i tot enviar missatges importants a través d’aquesta plataforma”.