Els mosaics hidràulics són tradicionals a casa nostra però potser no es valoren prou. L’Oriol Fernández en parla amb l’expert Joan Griset i el ‘recuperador’ de rajoles Joan Moliner.

I parlarem del sikhisme: una de les religions més joves del món. A Catalunya hi ha 12.000 persones que la practiquen, de les quals 4.000 viuen a Barcelona.

La Laura Sangrà visita el taller dels Bertran: una de les poques nissagues d’artesans que queden en el món pessebrista barceloní.

Si pugem 260 esglaons de la Basílica de Santa Maria del Pi, a uns 45 metres d’alçada, coneixerem la Vicenta, la Josepa, l’Antònia, la Maria, l’Andreua i la més petita l’Esquirol: les campanes de la torre més alta de la ciutat antiga de Barcelona.

De la sardana al tik tok: el veïnat de Ciutat Vella crearà a l’Antic Teatre el seu ball tradicional. Descobriu en aquest reportatge de qui hi ha al darrere d’aquesta iniciativa sociocultural.

La Casa dels entremesos és la casa de les figures de la cultura popular. Fins i tot hi ha un pessebre humorístic! Descobriu amb l’Antonio Baños tot el que s’hi guarda.