El Taller de l’Artista, al carrer de Bismarck del barri de Can Baró, és un indret perquè gent de totes les edats explorin el seu costat més artístic i creatiu i facin un creixement personal a través de l’expressió artística.

Núria Capdevila, directora del taller i artista professional, aplica la pedagogia Waldorf i l’arteràpia antroposòfica.  Un mètode de treballs dirigits adaptats a l’estat anímic.

Una persona amb una tristesa, la recolliràs amb els seus colors preferits, que seran els blaus. És clar que li cal anar cap als colors més lluminosos, però l’acompanyes.

Durant la classe d’aquarel·les, els assistents pinten un horitzó urbà amb quatre colors mentre Capdevila els fa massatges i els canta. “És relaxant”, diu Oriol Almeida Prieto, que ja fa tres anys que assisteix al Taller de l’Artista com a activitat extraescolar.

“Les mans és el que ens fa humans, i el que ens diferencia dels animals. Són mans no específiques, poden fer moltes coses, són creadores. Tot el que està fet amb les mans està fet amb el cor, i la part humanitària hem de vigilar de mantenir-la“, rebla Capdevila.