Can Baró és un barri del districte d’Horta Guinardó amb forts pendents i baixades, ja que està situat als peus del turó de la Rovira. Els seus veïns fa anys que denuncien el mal estat dels carrers, les voreres i problemes d’accessibilitat al barri.

Estudi sobre la via pública

La Plataforma Can Baró, que agrupa veïns del barri i que s’han unit per fer força davant l’Ajuntament, han fet un estudi en què detallen quins problemes tenen els carrers del barri. Joan Prades de la Plataforma explica com  l’estudi es desprèn el mal estat de la via pública.

Les voreres són estretes, hi ha pals d’electricitat sense soterrar i asseguren que els panots típics de Barcelona en aquest barri de muntanya no serveixen de res. Quan plou rellisquem. Aquí cal posar un asfalt diferent que eviti relliscades quan plou.

Els veïns han entregat, fa mesos, aquest estudi al districte d’Horta-Guinardó, però asseguren que, de moment, no han rebut cap resposta per part del consistori. “Sembla que no existim!”, assegura Prades que, a la vegada, creu que “degut a la pandèmia derivada de la covid-19 no hi haurà diners per fer cap millora a Can Baró”.