La Hanan Midan té 18 anys i fa furor a les xarxes amb les seves respostes humorístiques a tota mena de comentaris racistes i xenòfobs que rep o presencia. El gag d’ella a la frontera amb el Marroc per entrar-hi a plorar una estona, com li havien demanat per xarxes, va ser el primer que va fer furor, l’estiu passat, però des de llavors n’ha fet molts altres i els seguidors d’aquesta jove a les xarxes es compten per desenes de milers.

Fa uns sis anys que va migrar amb la família a Barcelona i des del principi va rebre assetjament psicològic i comentaris racistes, recorda.


He heretat de la meva àvia la rebel·lia. Ella sempre em deia que un somriure mata l’enemic. ”
Hanan Midan, “tiktoker”

FB Hanan ticktoker 2 febrer 2021
La Hanan o Numídia ha rebut comentaris racistes a les xarxes

Presidenta de la República Musulmana

A la Hanan Midan la seva família la coneix com a Numídia, nom que volien posar-li però com que el govern del Marroc no permetia els noms amazics, oficialment es diu Hanan. Els amazics són els nadius del nord d’Àfrica. Els coneixen com a àrabs quan la majoria dels habitants del nord d’Àfrica són amazics, explica la jove.

Un dels seus últims gags és en resposta a un comentari que ha fet en un dels seus discursos el líder de Vox, Santiago Abascal. Ell deia que Catalunya es convertiria en una república islàmica, i ella ho ha aprofitat per fer humor: s’ha autoerigit com la presidenta del partit de la República Musulmana a Catalunya.


La Família Barris

L’univers creatiu, sostenible i solidari de la ciutat. Totes les entrevistes i reportatges de la Laura Sangrà a ‘La Família Barris’

La Família Barris