‘Petitet’

Any: 2018
Duració: 100 min
País: Espanya
Direcció: Carles Bosch
Gènere: documental

‘Petitet’ és un gitano català que té un gran somni: portar la rumba al Liceu. Exmúsic i fill  d’un dels palmeros de  Peret, té una malaltia crònica que li complica una mica la vida quotidiana, però aquest fet no farà que freni en la realització del seu desig.

‘Jurassic World: el regne caigut’


Any: 2018
Duració: 128 min
País: els Estats Units
Direcció: J. A. Bayona
Repartiment: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Rafe Spall, Toby Jones,Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin i Jeff Goldblum.
Gènere: aventures

Una erupció volcànica amenaça els dinosaures que queden a l’illa Nublar, on les criatures han viscut lliurement durant anys després de la desaparició del parc temàtic Jurassic World. La saga continua i aquest cop en mans d’un director català.

‘Normandía al desnudo’

Any: 2018
Duració: 105 min
País: França
Direcció: Philippe Le Guay
Repartiment: Toby Jones, Vincent Regan, François Cluzet, Arthur Dupont i Colin Bates
Gènere: comèdia

Els grangers de Mêle-sur-Sarthe, un petit poble de Normandia, s’han vist afectats per la crisi agrícola. Per casualitat, un famós fotògraf especialitzat en nus en massa, passa per la zona i els haurà de convèncer perquè participin amb ell, és a dir, perquè es despullin i difondre, així, la seva causa.

‘Marguerite Duras. París 1944’

Any: 2017
Duració: 127 min
País: França
Direcció: Emmanuel Finkiel
Repartiment: Mélanie Thierry, Benoît Magimel, Benjamin Biolay, Shulamit Adar,Grégoire Leprince-Ringuet, Emmanuel Bordieu, Elsa Amiel i Brett Gillen
Gènere: drama

En trobar dos vells quaderns, Marguerite Duras recorda el seu passat dolorós, quan França estava ocupada pels nazis. Era l’any 1944 i la jove escriptora participava activament en la Resistència amb el seu  marit, que és deportat per la Gestapo. Llavors comença un periple per recuperar-lo.

‘En tiempos de luz menguante’

Any: 2017
Duració: 100 min
País: Alemanya
Direcció: Matti Geschonneck
Repartiment: Bruno Ganz, Alexander Fehling, Sylvester Groth, Pit Bukowski, Evgenia Dodina,Stephan Grossmann, Jean Denis Römer, Hildegard Schmahl i Sophie Pfennigstorf
Gènere: drama

És l’any 1989 a Berlín Oriental. Wilhelm Powileit fa 90 anys i és protagonista d’una festa en el seu honor. Exiliat durant el nazisme i comunista tota la seva vida, l’home rep un homenatge, al qual assisteix la seva família, veïns i antics companys.

Indiana’

Any: 2017 
Duració: 75 min
País: els Estats Units
Direcció: Toni Comas
Repartiment: Gabe Fazio, Bradford West, Stuart Rudin, Noah McCarty-Slaughter, Sophie Auster,Suzanne DiDonna i Kadah Binkley
Gènere: thriller

L’Oest americà és una terra de supersticions en la qual molts habitants creuen en possessions, presències sobrentaurals i cases encantades.

‘McQueen’

Any: 2018
Duració: 111 min
País: el Regne Unit
Direcció: Ian Bonhôte i Peter Ettedgui
Repartiment: documental. Alexander McQueen
Gènere: documental, biografia

Biografia d’Alexander MacQueen, famos dissenyador britànic.

‘Salyut-7, héroes en el espacio’

Any: 2017
Duració: 119 min
País: Rússia
Direcció: Klim Shipenko
Repartiment: Lyubov Novikova, Ilya Andryukov, Pavel Derevyanko, Oksana Fandera,Vasiliy Ignatich, Vitali Khayev, Sergey Korenkov i Natalya Kudryashova,
Gènere: aventures, drama

La història de la recuperació de l’estació espacial Salyut-7, portada a terme per dos cosmonautes russos el 1985.

‘El futbol o yo’

Any: 2017
Duració: 105 min
País: l’Argentina
Direcció: Marcos Carnevale
Repartiment: Adrián Suar, Julieta Díaz, Rafael Spregelburd, Federico D’Elía, Alfredo Casero,Natalia Santiago i Martín Tecchi
Gènere: comèdia

Las passió d’en Pedro pel futbol sobrepassa la de la majoria dels mortals: és una addicció que està acabant amb el seu matrimoni.

‘Los héroes de Gwangju (A Taxi Driver)’

Any: 2017
Duració: 137 min
País: Corea del Sud
Direcció: Jang Hoon
Repartiment: Song Kang-ho, Thomas Kretschmann, Hae-jin Yoo, Ryu Jun-yeol, Hyuk-kwon Park i Choi Gwi-hwa
Gènere: drama

Basada en fets reals. Un taxista de Seül ajuda un reporter alemany a cobrir l’aixecament de Gwangju, l’any 1980 a Corea del Sud.

‘Beyond beyond’

Any: 2014
Duració: 78 min
País: Dinamarca
Direcció: Esben toft Jacobsen
Repartiment: animació
Gènere: animació, fantàstic

Una història sobre el desig d’allò impossible. És la història d’un noi que busca el seu lloc a la vida i que va aprenent, a poc a poc, sobre l’existència.

‘The habit of beauty’

Any: 2016
Duració: 89 min
País: el Regne Unit
Direcció: Mirko Pincelli
Repartiment: Francesca Neri, Vincenzo Amato, Kierston Wareing, Nico Mirallegro, Nick Moran,Elena Cotta, Noel Clarke, Luca Lionello i Mia Benedetta
Gènere: drama

Història d’una parella destrossada per la mort del seu únic fill. Tres anys després,  tots dos han aconseguit d’alguna manera començar una vida nova. Fins que el destí el reunifica i comprenen que mai no s’han deixat d’estimar.

Aquí trobareu el programa sencer: