Els amants del cinema ja espereu l’arribada de les estrenes de la setmana. A ‘La cartellera’ escalfem motors i us n’avancem les novetats.

‘Todos los saben’

Any: 2018
Duració: 130
País: Espanya
Direcció: Asghar Farhadi
Repartiment: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín, Eduard Fernández, Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Elvira Mínguez, Ramón Barea, Carla Campra, Saadet Aksoy i Sergio Castellanos
Gènere: drama

La Laura viatja amb la seva família des de Buenos Aires al poble on va néixer, a Espanya, per fer una celebració. El que havia de ser una visita familiar breu farà un canvi radical per una sèrie de fets inesperats que alteraran per sempre la vida dels implicats.

‘Un héroe singular’

Any: 2017
Duració: 90
País: França
Direcció: Hubert Charuel
Repartiment: Swann Arlaud, Giraudeau, Isabelle Candelier, Bouli Lanners, Valentin Lespinasse, Clément Bresson, Marc Barbe, Jean Charuel, India Hair i Sara
Gènere: drama

El Pierre té trenta anys i és ramader. La seva vida gira al voltant de la granja que té amb les seves vaques. Tot canvia quan a França es detecten els primers casos d’epidèmia i a la granja se’n detecta un cas. El Pierre i la seva família faran l’impossible per salvar les vaques i la granja.

‘Penèlope’

Any: 2017
Duració: 90
País: Espanya
Direcció: Eva Vila
Repartiment: Carme Tarte Vilardell i Ramon Clotet Sala
Gènere: drama

Versió de l”Odisea’, d’Homer. La Penèlope d’aquesta història es diu Carme i espera a Santa Maria d’Oló el seu Ulisses, que és es en Ramon, que torna al poble després de trenta anys d’absència. Un últim viatge que faran junts amb una manera de fer i de viure que s’extingirà també amb ells.

‘Marisa en los montes’

Any: 2017
Duració: 83
País: Espanya
Direcció: Antonio Morales
Repartiment: Patricia Jordá, Aida de la Cruz, Mauricio Bautista, Yohana Cobo, Carmen Mayordomo, Resu Morales, Xabier Murúa, Ibán Malo i Carmen del Conte
Gènere: drama, comèdia

La Marisa és una dramaturga de 35 anys que té la sensació que s’ha convertit en l’actriu secundària de la seva pròpia vida. Sense projectes, ni feina ni projectes, ha acabat oblidant-se d’ella mateixa per centrar-se en el gran drama de la Mina, la seva millor amiga. Un fet tràgic inesperat alterarà encara més la seva existència i la Marisa buscarà consol en la nit de Madrid.

‘Predator’

Any: 2018
Duració: 101
País: els Estats Units
Direcció: Shane Black
Repartiment: Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Jake Busey, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski i Thomas Jane
Gènere: acció, aventures

Des dels confins de l’espai fins als carrers dels suburbis de les ciutats més petites, quedaran afectats per l’arribada de Predator. La saga continua.

‘Una casa, la família i un miracle’

Any: 2017
País: Itàlia
Direcció: Augusto Fornari
Repartiment: Valentina Chico, Marco Conidi, Libero De Rienzo, Luigi Diberti, Antonio Fornari, Stefano Fresi, Matilde Gioli, Lino Guanciale, Nicoletta Romanoff i Michele Venitucci
Gènere: comèdia

L’Álex, l’Oreste, el Giacinto i la Fanny són quatre germans que creixen en una preciosa casa familiar al camp. Quan aparentment el seu pare es troba en coma irreversible, tots quatre es posen d’acord per vendre la casa familiar i el que hi ha a dins per ajudar l’Álex amb els seus problemes

‘Book Club’

Any: 2018
Duració: 86
País: els Estats Units
Direcció: Bill Holderman
Repartiment: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy García, Craig T. Nelson, Alicia Silverstone, Don Johnson, Richard Dreyfuss i Ed Begley Jr.
Gènere: comèdia

Quatre grans amigues han canviat la seva vida per sempre després de llegir ’50 sombras d’en Grey’ en un club de lectura mensual.

‘Los amores cobardes’

Any: 2017
Duració: 96
País: Espanya
Direcció: Carmen Blanco
Repartiment: Blanca Parés, Ignacio Montes, Anna Coll Miller, Tusti de las Heras, Agustín Otón i David Mora 
Gènere: drama

L’Eva és una jove forta i independent que torna a la ciutat on va néixer per passar les vacances d’estiu. Allà es trobarà de manera imprevista amb el Rubén, el que va ser el seu millor amic i que un dia va decidir tallar radicalment el contacte amb ella sense cap explicació.

‘Testigo de otro mundo’

Any: 2018
Duració: 78
País: l’Argentina
Direcció: Alan Stivelman
Gènere: documental

Un home viu reclòs enmig de la soledat del camp des que va ser testimoni d’un succés ovni. El cineasta Alan Stivelman, amb l’ajuda del famós astrofísic Jacques Vallée, fa una viatge èpic per arribar fins on és l’home i fer-li entendre la importància del que va veure.

‘Iqbal i el superxip’

Any: 2016
Duració: 80
País: Dinamarca
Direcció: Oliver Zahle
Repartiment: Hircano Soares, Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Rasmus Bjerg, Andreas Bo Pedersen, Dar Salim, Runi Lewerissa, Ellie Jokar i Sarah Hermansen
Gènere: comèdia, cinema familiar

L’Iqbal i el Sille són dos joves que, a més de ser amics, són veïns i hauran de lluitar per seguir sent-ho, ja que dos persones molt dolentes pretenen robar tot petroli de la zona en la qual viuen aquests joves.

‘Al aire, patos’

Any: 2018
Duració: 82
País: la Xina
Direcció: Christopher Jenkins
Gènere: animació, comèdia

Una oca soltera ha d’ajudar dos ànecs petits que s’han perdut mentre viatjaven cap al sud.

‘Contigo no, bicho’

Any: 2018
Duració: 
País: Espanya
Direcció: Álvaro Alonso, Miguel A. Jiménez
Repartiment: Manuel Pérez, Carlos Suárez, Fredy López, Alfonso Sánchez, Alberto López, Amarna Miller, Alicia Ciero, Cristina Ballega, Iván Manrique i Carlos Urban
Gènere: comèdia

El Víctor, el Rubio, el Charly i el Berni són quatre amics de l’institut que només pensen en noies i videojocs.

Estrenes anteriors:

‘Carmen y Lola’

Any: 2018
Duració: 103
País: Espanya
Direcció: Arantxa Echevarria
Repartiment: 
Gènere: drama

La Carmen és una adolescent gitana que viu a l’extraradi de Madrid. Como qualsevol gitana està destinada a viure la vida de les generacions anteriors, casar-se i tenir molts fills. Però ella és lesbiana i els seus desitjos i sensibilitats no van en aquesta direcció. I la Lola no farà més que confirmar-ho.

‘Les distàncies’

Any: 2018
Duració: 100′
País: Espanya
Direcció: Elena Trapé
Repartiment: Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruno Sevilla i María Ribera
Gènere: drama

L’Olivia, l’Eloy, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa un amic que fa 35 anys. Però ell no els rebrà com s’esperaven.