L’estiu segueix sent una bona època per anar al cinema. De fet, algunes de les distribuïdores es reserven títols precisament per a aquesta estació de l’any.

Divendres 2 d’agost

EL PERAL SALVAJE, Nuri Bilge Ceylan (2018)

El divendres 2 d’agost arribarà als cinemes ‘El peral salvaje’, una altra obra profunda i lírica del director turc Nuri Bilge Ceylan, guanyador de la Palma d’Or de Canes amb el seu anterior treball ‘Winter Sleep’.

EL GRAN BUSTER, Peter Bogdanovich (2018)

El mateix dia s’estrenarà un film escrit, dirigit i narrat pel dues vegades nominat a l’Oscar Peter Bogdanovich, un dels cineastes més destacats de la seva generació.

‘El Gran Buster’, guanyador del Premi al Millor Documental a Venècia, narra la vida i l’obra de Buster Keaton, el gran artista de l’era daurada del cinema mut a Hollywood juntament amb Charles Chaplin.

Divendres 9 d’agost

EL CANTO DE LA SELVA, Joâo Salaviza i Renée Nader Messora (2018)

Una setmana més tard ho farà la producció brasilera ‘El canto de la selva’, que ha obtingut els premis especials del jurat de la secció Una Certa Mirada de Canes i del Festival de Mar de Plata.

BUSCANDO LA PERFECCIÓN, Julien Faraut (2018)

El 9 d’agost també s’estrenarà ‘Buscando la perfección’, el documental que posarà punt i final al cicle ‘Visions de cine’ dels Cinemes Verdi que, durant sis setmanes, ens ha ofert pel·lícules noves i inèdites per entendre millor el setè art.

Dijous 15 d’agost

ÉRASE UNA VEZ EN… HOLLYWOOD, Quentin Tarantino (2019)

El 15 d’agost arribarà un dels plats forts d’aquest estiu. Es tracta de la novena i esperadíssima nova pel·lícula de Quentin Tarantino.

‘Érase una vez en… Hollywood’ ens porta a Los Angeles de 1969, on tot està canviant, i on l’estrella de la televisió Rick Dalton i el seu doble des de fa molts anys Cliff Booth, s’obren camí en una indústria que ja pràcticament no reconeixen.

LA CASA DE VERANO, Valeria Bruni Tedeschi (2018)

La nova pel·lícula de Valeria Bruni Tedeschi, una comèdia d’embolics, retrobaments i secrets familiars, s’estrenarà el mateix dia. Una casa a la Costa Blava, allunyada del temps i protegida del món. Allà és on l’Anna passa les vacances d’estiu amb la seva filla. Envoltada de la seva família, amics i empleats, intenta recuperar-se de la seva recent ruptura sentimental mentre prepara el guió de la seva pròxima pel·lícula.

LA VIRGEN DE AGOSTO, Jonás Trueba (2019)

El mateix dia 15, com no podia ser d’altra manera, s’estrena ‘La virgen de agosto’, el nou treball del jove cineasta Jonás Trueba, que va guanyar, recentment, el premi Fipresci i una menció especial del jurat al Festival de Karlovy Vary.