‘La fábrica de nada’

Direcció: Pedro Pinho. Actors: Carla Galvão, Dinis Gomes, Américo Silva, José Smith Vargas. Portugal, 2017. Drama.

Un grup de treballadors se n’adona que l’administració està robant maquinària de la seva pròpia fàbrica i els “condemna” a no fer res. La tensió dona pas a la revolta.

‘La mujer que sabía leer’

Direcció: Marine Francen. Actors: Géraldine Pailhas, Pauline Burlet, Iliana Zabeth, Alban Lenoir, Françoise Lebrun. França, 2017. Drama.

1852, la Violette es troba en edat de casar-se quan el seu poble es queda sense homes per la repressió ordenada per Napoleó. Les dones fan una promesa: si arriba un home serà per a totes.

‘Maria by Callas’

Direcció: Tom Volf. Repartiment: Maria Callas. França, 2017. Documental.

Retrat íntim,  en l’àmbit més personal i també damunt dels escenaris, de la cantant d’òpera Maria Callas, amb la intervenció de diverses personalitats internacionals que la van conèixer.

Altres estrenes: 

‘Operación: Huracán’

Direcció: Rob Cohen. Actors: Toby Kebbell, Maggie Grace. EUA, 2017. Acció.

Sota l’amenaça per la proximitat d’un huracà, una banda de hackers professionals planeja infiltrar-se a la tresoreria d’una localitat costera dels Estats Units per aconseguir 600 milions de dòlares. L’huracà, de categoria 5, s’acosta.

‘Mi familia del norte’

Direcció: Dany Boon. Actors: Dany Boon, Line Renaud, Valérie Bonneton, Laurence Arné. França, 2018. Comèdia.

Una parella d’arquitectes i dissenyadors fan una gran retrospectiva al Palau de Tòquio. A la inauguració apareix la família d’ell, modesta i poc acostumada a les excentricitats, de la qual el protagonista s’avergonyeix.

‘Niñato’

Direcció: Adrián Orr. Repartiment: David Ransanz, Oro Ransanz, Mia Ransanz, Luna Ransanz. Espanya, 2017. Documental.

Documental sobre la vida de David, àlies el Niñato, un pare sense parella i a càrrec de tres fills, sense feina fixa i amant del hip-hop que mirarà d’ensenyar als seus fills els valors per fer front a la vida.

‘Verdad o reto’

Direcció: Jeff Wadlow. Actors: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane. EUA, 2018. Terror.

Un grup d’amics passen junts una jornada apacible fins que comencen a jugar a veritat o repte. El que comença com un joc inofensiu acaba convertint-se en una cosa terrorífica.

‘Sherlock Gnomes’

Direcció: John Stevenson. Repartiment: Animació. EUA, 2018. Animació. Infantil.

Els gnoms Gnomeo i Julieta contracten els serveis del detectiu Sherlock Gnomes per investigar la misteriosa desaparició d’alguns ornaments del jardí.

‘Laban i Labolina’

Direcció: Alicja Jaworski, Alicia Björk, Karin Nilsson, Lasse Persson i Per Åhlin. Repartiment: Animació. Suècia, 2006. Infantil.

Laban i Labolina són dos germans fantasmes que viuen al castell del Sol Diürn amb la seva família. Aquesta és la història del seu dia a dia.

Aquí teniu el programa sencer: