El diumenge 12 de novembre la degana de les big bands catalanes ha tornat a omplir el Palau dins de la programació del 49è festival internacional de Jazz de Barcelona. Obrim el programa amb la seva música com a petit homenatge a més de 45 anys de swing.

A continuació expliquem les aventures musicals de Joe Zawinul als Estats Units durant la dècada dels seixanta. Ho podríem titular “Un austríac a Nova York”.
Acabarem el primer bloc amb un saxo de vellut: Stan Getz.

La segona part comença, com fem durant tot el mes de Novembre, amb Jazz manouche, recordant que la setmana del 20 al 26 d’aquest mes hi ha el festival Django a L’Hospitalet de Llobregat. Avui escoltem a Biréli Lagrène.

La pianista i cantant brasilera Eliane Elias és la protagonista d’un concert a la sala Barts el dia 15 de novembre, també dins del festival de Jazz. Escoltem tres peces del seu darrer disc, que ens presenta en la seva cita barcelonina.
I acabem el programa amb el guitarrista Kevin Eubank, en la seva faceta de sideman, acompanyant a la cantant Diane Reeves, al saxofonista Ralph Moore i al pianista Kirk Lightsey.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part