En aquest reportatge us proposem un recorregut per les diferents etapes de la cadena des dels seus inicis al 1994 fins a l’actualitat.

Els orígens

El 3 de novembre del 1994, fa 26 anys, les 10 televisions de districte de Barcelona i l’Ajuntament van impulsar la creació d’un canal únic a la ciutat. Va néixer betevé, als estudis de Via Laietana amb un pressupost de 200 milions de les antigues pessetes. I ho va fer amb l’objectiu de fer de la informació, un servei públic a l’abast de la ciutadania.

Va passar aquí

La creació de betevé

Un model trencador de TV local

La imatge de periodistes carregats viatjant en metro o en bus per anar a cobrir les informacions es converteix en familiar pels carrers de la ciutat. Neix el i la periodista tot terreny, que enregistra, redacta i munta les notícies.

Els programes amb més emissions

Les entrevistes de Joan Barril amb 2.342 programes, els monòlegs de Carles Flàvià, els missatges sense filtres de les càmeres del Videomatón, la crítica televisiva de Ferran Monegal o les més de 1.800 tertúlies futbolístiques de Pitu Abril, son algunes de les propostes que han marcat la història de betevé.

L’arxiu de betevé

Recupera programes històrics del mitjà públic de la ciutat

Vídeos de l’arxiu de betevé