Escolta aquesta notícia

El periodista Antonio Baños afirma al betevé directe que els locals de brunch ja formen part de la història de la ciutat. “A Barcelona hi ha hagut setges, bombardejos, exilis i brunch”, apunta de manera irònica. Baños considera que aquesta moda “es confronta” amb la revifalla dels esmorzars de forquilla dels darrers anys.

El periodista explica que el brunch és un àpat que neix a Nova York, es pren entre les 12 i les 14 h i té una part d’esmorzar i una part de dinar. Baños ha entrat a TikTok per descobrir l’essència del fenomen a la ciutat i ha visitat de manera virtual els diferents establiments de brunch que hi ha a Barcelona.

Els colors del brunch

Antonio Baños constata que l’èxit dels establiments de brunch està “en els colors dels plats i del local” i es pregunta si l’usuari hi “va a dinar o només a fer fotos o vídeos“. El periodista ha trobat locals d’aquest tipus a Gràcia, el Poblenou, el Raval i l’Eixample, i alguns de temàtics, com els dedicats al món de Harry Potter o al llibre Alícia en terra de meravelles.

Comparteix a: