Vint anys de trajectòria l’han coronat com la reina del rap patri, i ella segueix al peu del canó. Acaba de publicar el seu nou àlbum, ‘MALA’, set anys després de l’últim, en el qual, a banda dels èxits que ens ha regalat el darrer any i mig, com ‘Aguante’ o ‘Contigo’, hi trobem tota una varietat de sons i facetes diferents, tots ben genuïns. Fem també una retrospectiva a la seva trajectòria musical, parlem de col·laborar amb altres artistes i de la situació actual. I això sí: ens prometem una cita amb ella el proper divendres 10 de juliol al Parc del Fòrum, on presentarà el seu nou LP. Quines ganes!

Qui també trobem dins de la programació de les Nits al Fòrum és Leïti Sene, el jove artista a qui, com ens confessa, no li agrada gaire definir la seva música: “Podríem dir-ne hip-hop, podríem dir-ne pop, però prefereixo dir que sona a Leïti Sene”. Amb el seu entorn proper, els artistes i amics amb qui treballa sempre, han constituït un col·lectiu anomenat Cute Mobb. Parlem d’ells, dels seus referents i, és clar, del seu pas per l’exitosa sèrie adolescent del moment, ‘Èlite’, en la qual interpreta Malik. Tampoc no ens perdrem el seu concert al Fòrum aquest mateix dissabte, 4 de juliol.


Fotògraf: Raul Ruz

I el súmmun en aquesta nit de llegendes la posa Samantha, directa des de la darrera edició d”OT’. El seu carisma l’ha convertit en una de les concursants amb més futur, a qui ja adorem des de l”Habitació 910′. I com nosaltres, adora el pop, i ens promet que la seva música s’impregnara del mainstream, tenint de referents dos “triunfites” anteriors, Aitana i Lola Índigo. No podem esperar a escoltar les seves futures cançons!

Uf, amb tot això sembla que no ens quedi espai, oi? Doncs no és així, perquè també toca estrenar els àlbums de HAIM, Arca i Jessie Ware, i l’èxit reventa rècords de les Blackpink, la principal “girl-band” de l’anomenat k-pop.

Sumeu-vos a aquesta nit icònica amb el millor del pop a betevé!