El duo porta el seu electrorock a l’’Habitació 910’, on també es deixen caure en Sam Davies i el Chineseguy2021 de Cutemobb

Ja coneixíem la Mar pel seu àlies artístic, Mürfila, i els seus deu anys de carrera musical en solitari. En Way encara en portava uns quants més amb Ultraplayback. La seva nova aventura és conjunta, firmen com a Trezor i s’enfoquen en allò que més els agrada, mou i defineix: tecno i guitarres, sintetitzadors i bateries. Ara presenten el tercer senzill del que serà el seu primer àlbum, i atenció que ens el porten en format regal nadalenc: una versió exclusiva en directe dins l’’Habitació 910’! A més, fem un recorregut pel seu passat, l’origen del grup i ens lamentem, és clar, de la manca de directes durant aquests mesos… Volem tornar a omplir els clubs, ballar i suar amb Trezor!

A la família de Cutemobb ja els hem anat coneixent, a poc a poc, els darrers mesos. Pel programa han passat diversos dels membres d’aquesta “gang” que tant bé exemplifica el moment actual de l’escena musical de Barcelona. Ara és el torn de Sam Davies, vocalista, i del Chineseguy2021, “beat-maker”. Amb ells seguim coneixent més aquest projecte, els seus referents, aspiracions i somnis, i sobretot la seva música més recent.

 I tot i que s’esgoten ja els darrers dies del 2020, encara estrenem novetats ben diverses: l’àlbum que Taylor Swift publicava per sorpresa, pocs mesos després del celebrat “folklore”, o els nous senzills de Raye, Sen Senra o Troye Sivan amb Kacey Musgraves. 

L’any va acabant però el millor del pop segueix aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!