Aquesta mateixa setmana, el dimarts 25 de juny, es complien deu anys de la mort d’un dels noms més importants de la història de la música contemporània. Oskar Fanjul, redactor musical a Fantastic Mag i especialitzat en icones pop, ens acompanya per fer un viatge des dels inicis dels Jackson 5 fins als darrers dies de vida de Michael Jackson. Pel camí, recordem anècdotes, destaquem els moments musicals més importants i assenyalem aquelles estrelles que van orbitar al seu voltant, des de Diana Ross fins Madonna.

A més, rebem també la visita de Raymond Rojas, més conegut com La Diabla. Natural de Gran Canaria, fa relativament poc que ha aterrat a Barcelona, i no es pot queixar de com li està anant: és un dels artistes nacionals que forma part del cartell de la pròxima edició del Sónar. A banda de destacar-nos els seus preferits de l’inminent festival (ens recomana no perdre’ns a Faka ni a DJ Lag), explorem les seves llistes vitals, on trobem als Backstreet Boys, Busta Rhymes o Gwen Stefani.

I ja amb el solstici d’estiu a sobre, el món del pop batalla per la cançó que dominarà les pistes els propers mesos de calor: macro col·laboracions com la de Sebastian Yatra amb Natti Natasha, Daddy Yankee i els Jonas Brothers competiran, entre d’altres, contra Shawn Mendes i Camila Cabello.

En terreny nacional, Mueveloreina presenten per fi ‘Hambre’, el primer avançament del que serà el seu àlbum debut i Natalia Lacunza (Operación Triunfo 2018) s’estrena amb un EP que… ens sona exageradament a Billie Eilish.

Llegendes del pop, festivals, novetats… Tot té cabuda aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!