Celebrem els 25 anys de betevé amb la visita d’una companya de la casa, un rostre ja més que familiar: l’Eva Arderius, presentadora actual del ‘bàsics’. Confessa que sempre va saber que volia informar, igual que sabia que volia ser ciutadana de Barcelona. Parlem de la nostra ciutat, dels seus habitants i de la situació en què es troba. Tot això, entre Mecano i Rosalía, els seus bàsics del pop.

Per la seva banda, la Krizia Robustella fa anys que vesteix la ciutat, i ho fa a la seva manera, no sempre complint amb els convencionalismes. Amb l’etiqueta #sportdeluxe, les seves col·leccions beuen de l’escena urbana, del hip-hop, s’inspiren d’artistes com Snoop Dog o Chaka Khan, i no oblida mai l’humor, la ironia i la frescor.

Una cosa que també defineix el treball de Juanmaricón, sumant-hi la crítica, és l’activisme i molt de color. Compagina estudis i feina i encara té temps per utilitzar les xarxes per mostrar les seves il·lustracions i triomfar! La Britney Spears més controvertida, Marina & The Diamonds i Kim Petras són la seva tríada indispensable.

A tot això, també toca comentar les nominacions als premis Grammy, que s’entregaran el proper mes de gener, i fer una mica de safareig sobre els American Music Awards, que es van celebrar el cap de setmana passat.

I, és clar, un repàs de les novetats més sucoses i interessants: Bad Bunny, Tinashe, Kesha, Hannah Diamond… No ens els acabem!

L’esperit barceloní inunda l’’Habitació 910’, el sentiu?