Trobàvem a faltar portar-vos els millors vídeos, així que reprenem el format televisiu, encara que sigui des de les nostres habitacions. El confinament no ens deixarà sense estrenar els nous clips de Dua Lipa, Bad Bunny o J Balvin. També se sumen, des de València, els incansables Mueveloreina, que fa uns dies publicaven ‘Perrea en la casa’, una guia ballable de com aprofitar les hores a casa.

L’Alvie recupera una de les seves propostes més alternatives, la col·laboració de Christine and the Queens amb Caroline Polachek, i ens porta un regal ben especial: ell mateix, firmant com a AL-V, el seu projecte musical en solitari, i de la mà del productor MH, ens presenta el seu darrer clip!

I no seria un programa com els de sempre sense convidats, així que ens acompanya Sergio Cerdan, fundador del Festival Emergentes, una proposta de concerts i recitals online que busca donar veu a artistes prometedors durant aquests dies. Una d’elles, la Raquel Brandia, que passava per l’Habitació 910 fa unes setmanes, torna a connectar-se amb nosaltres per explicar-nos com ho està vivint… I donar-nos alguna exclusiva!

Si trobàveu a faltar les nostres cares i el millor pop, aquí tornen, a casa, a betevé!