Gairebé per sorpresa total, Abel Tesfaye, més conegut pel seu nom artístic, The Weeknd, va publicar la setmana passada un petit EP, ‘My Dear Melancholy,’ que ens conduïa directament al so de les seves primeres “mixtapes”.

Qui feia un gir total de so és la diva australiana per excel·lència, Kylie Minogue, amb el seu ‘Golden’, tot just sortit del forn. En aquesta ocasió s’ha calçat les botes de “cow-girl” i s’ha decantat pels sons més country. En destaquem “Raining Glitter” i fem un viatge cap als seus èxits passats.

I per fi, un dels àlbums debut més esperats: ‘Invasion of Privacy’, de Cardi B, el nom de moda, que va aconseguir l’estiu passat el primer número u americà d’una rapera en vint anys. Fem un repàs pels millors talls d’aquest primer llarg del que, augurem, serà una gran carrera.

A més, ens arriba una revisió del ‘Pray’ de Sam Smith amb Logic i l’últim avançament del pròxim treball de Tinashe, que arribarà el proper divendres 13 d’abril.

I enfrontem dues versions: una de ‘Your song’, el clàssic d’Elton John, interpretat per una molt bona amiga seva, i una del ‘Call your girlfriend’, de Robyn.

No donem a l’abast, ens ajudeu? Entreu amb nosaltres a l’’Habitació 910’ de betevé 91.0 fm i gaudiu del millor pop!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part