Minuts abans de començar el seu espectacle, rebem la trucada d’Esty Quesada, més coneguda pel seu nom en xarxes, ‘Soy Una Pringada’. Amb el seu àcid i distintiu sentit de l’humor, ens explica què podem trobar en aquest curiós monòleg a dues bandes que acull el club Capitol: reivindicar la primera década dels 2000 i sobretot la cultura proqueria – així seguirán anomenant-la els més snobs – amb noms tan importants i dispars com John Waters, Yurena (coneguda encara com a Tamara) o Cristina La Veneno. Sens dubte, un imperdible de mà de dos figures necessaries i representatives de la generació Z.

Com ho és també, en el seu terreny, Alba Riera (a la foto), la convidada “de carn i ossos” que ens acompanya avui a l’’Habitació 910′. Com a comunicadora de tendències, indústries creatives, cultura i noves generacions, no és d’estranyar que controli, no tan sols el que passa al món del pop, sinó també allò que està per venir. D’aquesta manera, la playlist que ens porta barreja clàssics de Britney Spears o Destiny’s Child amb promeses locals com Kai Landre o Aleesha.

Encara ens queda temps per a escoltar alguns talls dels nous àlbums de Mariah Carey i Little Mix o el tema que Sia ha escrit per a Jennifer López, i celebrar que Kylie Minogue ens visitarà el proper estiu dins del festival Cruïlla!

El pop amb més aires millenials no hi falta mai a l’’Habitació 910’… Us el perdreu?

Escolteu el programa sencer aquí: