Sovint anomenem “artista polifacètic” qualsevol que toca més d’una disciplina. Però si algú fa justícia al terme, aquesta és Paula Ribó, la barcelonina a qui ara també coneixem com a Rigoberta Bandini. Ribó es dedica al doblatge des de ben petita, va compondre la seva primera cançó amb només nou anys, va formar el grup The Mamzelles (sí, sí, les de l’”Envàs: on vas?”), és actriu, ha escrit i dirigit les seves pròpies obres de teatre, ha publicat un llibre… I aquest 2020, com ella diu, ha estat mare per partida doble: ha tingut el seu primer fill i ha donat a llum Rigoberta Bandini, que no deixa de sumar escoltes, especialment amb la viral ‘In Spain we call it soledad’. Repassem la curta però prolífica trajectòria artística d’aquest “alter ego”, coneixem la seva manera d’enfrontar la vida i, com sempre, n’investiguem les influències. I sembla que a la música italiana hi troba gran inspiració: ha aconseguit que a l’’Habitació 910’ sonin Franco Battiato i Gigi d’Agostino.

A més, comparteix uns minuts amb l’Alba Riera, la nostra analista de tendències, que avui ens ve a parlar del positivisme tòxic: tots els missatges perillosament optimistes que la societat ens vol vendre, sovint sense tenir en compte factors incontrolables.

I ens aprofitem de la tecnologia per rebre telemàticament un altre debutant, el jove Ale Váez, que acaba de presentar tema, ‘Un lugar mejor’. Ens proposa una selecció de cançons que et fan cridar “VISCA EL POP!”: Kim Petras, Troye Sivan i Lorde… Aquest noi té un gust excel·lentíssim!

Estrenem també els clips d’Ozuna amb Sia, Bebe Rexha amb Doja Cat o C. Tangana, i el primer avançament del treball nou de Lana del Rey. I Madonna està d’aniversari: el seu ‘Hung up’ es va publicar tot just fa 15 anys!

Tot això només cap en un lloc: a l’’Habitació 910’, de betevé!