Melissa es La Tiguerita, una joveníssima promesa de l’escena rap i reggaeton que ja pot dir que ha telonejat, ni més ni menys, que a Mala Rodríguez, o ha editat “mixtapes” amb Rosa Pistola. Té clar on vol arribar, i això és segurament el que l’ha portada fins on és ara. Aquest divendres publica ‘Veneno’, el seu àlbum debut, i ens serveix per parlar dels seus inicis, les influències i la producció d’aquest treball, que ve produït del prestigiós productor de hip-hop Dive Dibosso. Això promet!

També amb les idees ben clares, Elektra Insogna ha sabut trobar en els escenaris i la música un mitjà més on desenvolupar el seu activisme LGBTIQ+, especialment enfocat en la transmisogínia. El seu camí no ha estat fàcil, com reconeix, però els referents que va tenir –des de la Cristina la Veneno a Bibiana Fernández, però també la música de Dead or Alive o Cetu Javu– no els canvia per res. I ep! Que fins i tot s’arrenca a presentar-nos, en directe i exclusiva, un dels seus nous temes!

I no només de música viu el pop: la moda, no ens cansem de repetir-ho, sempre hi va de la mà. I amb el 080 Barcelona Fashion tan recent, convidem l’Angel Vilda, de la marca Brain & Beast, per celebrar els seus 10 anys de trajectòria. Analitzarem la situació actual i sí, descobrirem com va de cultura pop amb el test que ens porta cada setmana l’Alvie!

Lady Gaga, Sam Smith, Justin Bieber, Nathy Peluso… Tots aquests artistes, i molts més, també omplen l’’Habitació’ amb les seves novetats!

I tu, hi entres, també? Com sempre, el pop més divers t’espera a betevé!