Comencem un programa replet de veus i debats amb Agustín Kong, que el 2017 va publicar ‘Barceloba’, un llibre sobre el món dels blogs i els “influencers” i que avui sembla encara més vigent. Parlem de la fama, el llenguatge a les xarxes i el pop, tot i que a la seva biblioteca hi sonen Texas o Najwa, paradigmes d’una indústria musical més alternativa.

També va ser el 2017 quan Warmi, des de Màlaga, va publicar música per primera vegada. Ara, ja establert a Barcelona, pretén seguir estrenant senzills que ens facin ballar fins al terra. Les seves influències d’adolescència, però, no sonaven urbanes. Descobriu-les amb nosaltres!

I per acabar de posar color i calor a la nostra suite, rebem el Ricard Balada i la Judith Aguilar, dos dels personatges d”Oh my goig!’, la sèrie juvenil de betevé que, de manera fresca i propera, aborda l’educació sexual.

Però hem de destacar algunes novetats estrictament musicals, com un nou single de Lola Indigo, el debut de LSD (projecte que ajunta Labrinth, Sia i Diplo) i el repàs del Festival de Coachella.

Ja ho sabeu: el pop és arreu i tot es concentra aquí, a l”Habitació 910′, de betevé!