Rodrigo Cuevas és asturià de naixement, amant de la cobla i del món rural, tots dos presents en el seu particular cabaret electrònic. Aquesta setmana portava a la Fabra i Coats, de Sant Andreu, el seu “El mundo por montera”, ocasió perfecta per convidar-lo a l’’Habitació 910’ per descubrir els seus orígens i repassar els seus ídols principals: de Tino Casal a Lina Morgan, passant fins i tot per Michael Jackson. I tot això sense oblidar algunes de les seves interessantíssimes creacions, barreja de folklore i electrònica i amb un marcat esperit reivindicatiu i queer.

Laura Put, per la seva banda, no és només una DJ. Ens explica com, des de ben petita, l’ha atret tot el món de l’espectacle i l’entreteniment, com imitava Xuxa o les Spice Girls —excusa per punxar-les i ballar una estona—, però també com la va captivar posteriorment tot l’univers de la Movida madrileña, amb la figura d’Alaska al capdavant.

I entre tanta xerrameca, gairebé només ens queda temps per estrenar el nou tema de Rita Ora: ‘Girls’ és una d’aquestes macrocol·laboracions que l’han reunit amb Cardi B, Charli XCX i Bebe Rexha.

Com ens agraden les criatures pop que agiten ments i cossos, i ja sabeu que totes les trobareu aquí, a betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part