“Golden” serà el catorzè àlbum d’estudi de Kylie, la seva proposta country-pop que ja ens té fascinats des que va presentar-ne el primer senzill, ‘Dancing’. No arribarà fins al proper mes d’abril, però això no ha impedit que es marqui una sèrie de concerts íntims en espais bastant impensables d’Europa. Gràcies a aquesta minigira, hem pogut escoltar en primícia alguns dels talls del nou llarga durada i recordar alguns dels seus èxits menys comercials.

I no és l’únic gran i inesperat concert de l’any a la ciutat comtal, perquè una de les parelles més populars, importants i rendibles del pop de les darreres dècades, Beyoncé i Jay-Z, anunciaven aquesta setmana nova gira mundial conjunta, On the run II, la continuació —suposem— d’aquella que començava el 2014 i que no passava per cap ciutat europea tret de París. Aprofitem la bona notícia per escoltar alguns dels seus principals èxits.

Per la seva banda, Lily Allen publica dos nous avançaments del seu retorn i ens serveix per fer un repàs a algunes de les principals artistes femenines britàniques de la dècada passada.

I en terreny local ens posem sibarites amb el més nou dels fantàstics Mueveloreina, coneixem als italoespanyols DELAPORTE i la seva interessant proposta electrònica i… l’Alvie presenta el nou vídeo del seu grup, Monsieur Cactus, que s’estrenarà aquesta setmana pròxima!

Per acabar, comencem a posar-nos eurovisius: la candidata israelita, Netto, es col·loca com a favorita a les principals cases d’apostes amb el seu hit feminista ‘Toy’.

Novetats, notícies, cròniques i descobriments: tot ho trobareu a l’’Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part