Amb tan sols 19 anys va publicar ‘Blau turquesa’, la seva primera novel·la. Amb ‘Nit americana’, ja en van 13. La nostra convidada a l'”Habitació 910″, Marina Martori, és gestora cultural i escriptora, però, sobretot, una lectora empedreïda i una amant del cinema. De fet el setè art, i les seves formes i els seus recursos i enganys, són ben presents en aquest llibre, amb Porto i els seus capvespres com a escenari principal.

Des de Girona ens arriba la segona convidada de la nit. Tramma és el nom amb què la jove Marta Romeu ha batejat el seu projecte musical. La tardor passada va publicar el seu àlbum debut, ‘Voldria dir-te’, i ara ens porta, recent sortit del forn, el vídeo que acompanya el segon senzill, i que dona nom al disc. Estigueu atents, ja que el talent per la música li ve des de petita!

Celebrem l’arribada del nou treball de Christina Aguilera, ‘La fuerza’, un EP de set cançons íntegrament en espanyol, del que a més acaba de presentar un segon senzill oficial, ‘Santo’, amb Ozuna. A més, continuem desgranant la “mixtape” de FKA twigs, escoltem el petit avançament que ha compartit la Rosalía del seu tercer àlbum, i estrenem el més nou de Laura Pausini que, atenció: ens ha deixat un missatge al contestador!

I agafeu-vos fort, que la màquina del temps ens farà viatjar sense parar, recordant temes icònics de les Destiny’s Child, TLC, Alicia Keys o Avril Lavigne.

Escolta aquí el programa en la seva versió radiofònica:

Llista de reproducció: