Ja fa anys que Mariah Carey, gràcies al seu ‘All I want for Christmas is you’ (que just acaba de convertir-se en número 1 a les llistes americanes, 25 anys després de la seva publicació), s’ha convertit en propietària d’aquestes festes. Els més fans diuen que ha inventat Nadal. I entre aquests fans es troba Nando Escribano, presentador del ‘Cazamariposas’, a qui, com ens explica, la gran diva l’ha acompanyat des que era petit. Amb ella i altres noms destacats de la dècada dels 90, com Toni Braxton i Aaliyah, coneixem una mica més la trajectòria personal i professional del periodista, en què trobem, fins i tot, una anècdota amb la també presentadora Emma Garcia. No podíem trobar millor convidat en unes dates com aquestes.

Tampoc no podíem evitar recordar les nadales que les principals estrelles del pop han anat publicant al llarg dels anys. Hi tenim des de les Destiny’s Child o la prometedora Mabel amb clàssics de Wham! O Boney M.

I ara que l’any ja acaba, fem una aposta pel vinent: May, una jove cantant que ja us vam fer escoltar setmanes enrere, ens visita perquè descobrim d’on neix la seva història amb la música. Tingueu els ulls ben oberts, que l’escena urbana nacional té una nova promesa!

Feu un descans entre canelons i torrons i gaudiu del millor pop festiu a l”Habitació 910′ de betevé!