Amb el seu anterior àlbum, ‘Detroit’, van fer el salt del circuit indie al públic majoritari, i amb el seu nou llarg treuen el protagonisme de les guitarres per endinsar-se en l’univers del pop electrònic. Alberto (veu) i Sergio (teclats, sintetitzador i guitarra) s’acomoden a l’‘Habitació 910’ i ens expliquen una mica més sobre aquest gir, destacant els talls més interessants d’aquest nou àlbum i viatjant per les últimes dècades del pop, passant per Madonna i les Spice Girls i acabant en un anàlisi del panorama actual. Una visita per escalfar motors abans del proper 16 de maig, quan tornaran a Barcelona per presentar en directe aquest ‘Oh Long Johnson’

Però abans l’Alvie reivindicarà de nou alguns d’aquells noms que semblen trobar-se en una segona lliga de pop més alternatiu: la noruega Sigrid, els caramelets pseudo-comercials de Carly Rae Jepsen o la nota queer que ve de la mà de MNEK al remesclar el més nou de Troye Sivan amb Lauv.

I en la línia del més mainstream, destaquem la reunió dels Jonas Brothers o la macro col·laboració entre Selena Gómez, J Balvin i Tainy sota la producció de benny blanco. La reina del pop, Madonna, per la seva banda, és notícia per haver gravat un vídeo que possiblement representi l’avançament del seu esperat retorn.

Un programa de luxe ple de pop de tots colors, aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: