Recuperant-nos encara de l’eufòria del Primavera Sound i escalfant motors pel Sónar que ja s’apropa, les estrelles del pop segueixen publicant novetats sense parar, però nosaltres necessitem un respir i agafem la màquina del temps: viatgem del ‘Hips don’t lie’ de Shakira i Wyclef Jean al ‘Cry me a river’ de Justin Timberlake, passant fins i tot per l’emblemàtic ‘I’ve had the time of my life’ de la banda sonora de Dirty Dancing. I recordeu Taio Cruz? O Aqua? I el ‘Fighter’ de Christina Aguilera? Nosaltres us ajudem.

Però no podem obviar algunes de les novetats de la setmana, com l’enèssima col·laboració de Cardi B, aquest cop amb Maroon 5, o el també incansable C.Tangana, que presenta tema amb Cromo X.

Estrenem, a més, els àlbums de Lykke Li – de qui gaudíem d’un preciós directe al Fòrum dissabte passat – i de Lily Allen, que torna desprès de quatre anys.

Però si parlem de candidates a cançó de l’estiu, s’enduu molts números la macro-col·laboració ‘Te boté’ que reuneix, entre d’altres, a Nio García, Nicky Jam, Ozuna i Bad Bunny. Tot i que la viral ‘Muslona’ segur que no pararà de sonar…

Prepareu l’estiu i viatgeu en el temps amb nosaltres aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé 91.0 fm!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part