Una de les artistes més carismàtiques sortida de les darreres edicions d”OT’, María Escarmiento, ha sabut esperar per donar al seu debut el so i la forma que volia. Produït quasi íntegrament per Merca Bae, amb ‘Sintiéndolo mucho’ ens deixa clar que, ara per ara, el seu interès artístic es mou entre el reggaetón més fosc i l’escena del trap nacional (a l’EP hi ha col·laboracions de Pedro LaDroga i El Mini). Però com animal curiós, no és estrany que, bussejant entre les seves “playlists”, fem sonar Avril Lavigne o Rihanna. I, naturalment, la sotmetem al recent estrenat Test de Cultura Pop… Com creieu que se’n sortirà?

No només això: també respondrà al joc que sempre ens proposa la nostra col·laboradora Alba Riera. La nostra especialista en tendències culturals arriba al nou curs i ve amb tota l’artilleria: aquesta vegada ens porta, podríem dir, un últim avís per als “influencers”: què passarà amb aquest fenomen?

I encara un convidat més: Alan Neil, que ens presenta el seu darrer tema, ‘Transhumanismo’, i el seu clip ben barroc, i ens fa cinc cèntims de l’àlbum que ja prepara, ‘Rave flamenca’.

No falten les novetats més destacades del panorama, però aquesta setmana toca donar gas a la màquina del temps: celebrem els 20 anys d’àlbums tan importants com ‘El viaje de Copperpot’, de La Oreja de Van Gogh, o ‘Music’, de Madonna.

Un programa ple de debat, de pocs pèls a la llengua però, sobretot, el millor pop!